Houten ramen
en deuren

U bent op zoek naar mooie houten ramen die duurzaam, energiezuinig, onderhoudsvriendelijk én betaalbaar zijn? Welkom bij Andries. Bij ons wordt kwaliteit ernstig genomen. Zowel op vlak van onze producten als wat betreft onze klantenservice. Wij maken uw ramen op maat, zoals u het wenst, passend bij uw huis en uw persoonlijke stijl.
nieuw
Duo raamprofiel
nieuw
Duo raamprofiel
Combineer je 2 houtsoorten of liever hout met alu? Jij beslist. Bovendien zien vaste en opendraaiende ramen er precies hetzelfde uit. Ons revolutionaire DUO gamma bestaat in 4 uitvoeringen:
Landelijk
en klassiek
Landelijk
en klassiek
Kies voor gezelligheid en warmte. Houten ramen en deuren in een authentieke landelijke stijl maken altijd indruk.
Strak
en modern
Strak
en modern
Ga voor de essentie. Sober maar doordacht met behulp van de juiste raamprofielen in hout of hout-aluminium. 

Bedrijfsreportage

Ecologisch
thermowood
Dit is een nieuwkomer in de wereld van het houten raam. We kenden Thermowood reeds van toepassingen in gevelbekleding, maar sinds kort gebruiken we het ook als volwaardig ecologisch alternatief voor buitenschrijnwerk in tropisch hardhout. Voor het vervaardigen van superisolerende ramen is Thermowood zeer geschikt.
Meer over Thermowood
  
Toonzaal bezoeken
Bezoek onze toonzaal in Ertvelde nabij Gent en ontdek zelf de vele mogelijkheden en superieure kwaliteit van onze ramen en deuren.
Bezoek de toonzaal
Made in belgium
door echte vakmannen
Een eenmanszaak groeide uit tot een familiebedrijf. Lokale vakmensen met een hart voor houttechnieken werken samen aan een nobel product: een houten raam, vervaardigd en geplaatst volgens de regels van de kunst. Van opmeting tot dienst na verkoop: Andries houdt het in één hand. 
Lees verder
  
Ben jij al bijna
energie neutraal?
Voor uw bijna energie neutrale woning (BEN) bereikt u moeiteloos het E-peil 30 met de superisolerende houten ramen van Andries. De raamkaders van 78mm dik hebben, afhankelijk van de houtsoort, een gemiddelde k-waarde tussen 1,34 tot 1,06.
Bijna energie neutraal bouwen