Een voortreffelijke service van begin tot eind

 
Advies
Wenst u persoonlijk contact met onze firma? Wij komen bij u thuis, of beter nog: kom eens langs met uw bouwplannen en laat u meteen inspireren in onze toonzaal en atelier.

Advies op maat van de klant
 
Plaatsing
Zowel particulieren als professionals kunnen rekenen op onze vakkundige plaatsing. Voor moeilijk bereikbare plaatsen beschikken wij over eigen kraanwagen.

Vakkundige plaatsing
 
 
Lage energie woning
Bouwen is vooruitdenken. Dat geldt ook voor ons als producent en installateur. Dankzij zijn cellulaire structuur is hout een ideaal isolatiemateriaal perfect voor lage energie woningen of passiefhuizen.

Bijna energie neutraal bouwen
 
Premies & attesten
Ook voor het correct aanvragen van premies en attesten helpen wij u graag verder.

Premies voor ramen (glas en schrijnwerk)
 
 
Onderhoud
Hoe u het best uw houten schrijnwerk onderhoudt, waar let u het best op bij het reinigen van uw ramen, ... Wij informeren u graag over een correct onderhoud van uw houten schrijnwerk en glaspartijen.

Hoe houten ramen onderhouden?
 
Dienst na verkoop
Voor het bijregelen van uw ramen en deuren of indien u storm-, inbraak-, of andere schade hebt opgelopen kan u altijd terecht bij onze dienst na verkoop.

Onze klantendienst
 
 
Veel gestelde vragen
Bij de voorbereiding van een bouwproject rijzen er vaak heel wat praktische vragen. Neem hier alvast een kijkje bij de meest gestelde vragen over de aankoop van houten of hout-alu buitenschrijnwerk.

Enkele vaak gestelde vragen
 
 
Onze houten ramen en deuren moet je voelen
Bezoek onze toonzaal in Ertvelde nabij Gent. U ontdekt er de vele mogelijkheden en prima kwaliteit van onze ramen en deuren.
Bezoek onze toonzaal